torsdag 7 januari 2010

Mer än ögat ser


MER ÄN ÖGAT SER; Melissa Marr

Huvudpersonen Aislinn är en tjej som, liksom sin mormor, har förmågan att se in i andevärlden. Hon har ända sedan hon var barn lärt sig att hantera sin situation och att aldrig någonsin låta de som lever i andevärlden få veta om att hon kan se dem. Nu verkar hennes öde komma ifatt hene och sommarkungen som lever i den andra vaärlden börjar intressera sig för Aislinn. Han är övertygad om att hon är den rätta, den som han letat efter i århundraden.

Aislinn förklarar situationen för sin pojkvän Seth, även om hon tvekar innan hon vågar avslöja sin helighet för honom. Även om han kanske tycker det hela är märkligt så accepterar han fakta och ställer upp för Aislinn.

Det här är en, tycker jag, spännande bok som det är svårt att lägga ifrån sig när man börjat läsa. Även om det inte är någon vampyrlitteratur så tror jag, som jag skrev i ettt idigare inlägg, att den kommer att passa alla er som gillar Twilight-böckerna. Mer än ögat ser är första delen i en serie där andra delen heter Under din hud, som också den finns på skolbiblioteket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar